Search results

  1. ronaldst

    Is it possible to install OLS 1.5.4 from yum repositories

    Awesome. Thank you for pointing me in the right direction.
  2. ronaldst

    Is it possible to install OLS 1.5.4 from yum repositories

    I'm currently running OLS 1.4.9 on CentOS7 (installed from the litespeed repositories). Is it possible to install or preferably upgrade to 1.5.4 from the repositories?
  3. ronaldst

    "No request delivery notification has been received from LSAPI application, possible dead lock."

    I've tested it and it does not resolve the error/lockup. Logs are showing multiple entries of: No request delivery notification has been received from LSAPI application, possible dead lock However, this might not be a OpenLiteSpeed problem for all I know. It could be a PHP configuration issue...
  4. ronaldst

    "No request delivery notification has been received from LSAPI application, possible dead lock."

    I am not using DirectAdmin, if that is what "DA" refers to. I'm on a CentOS 7 minimal with MariaDB and OpenLiteSpeed + PHP 7.3. I am using 2 workers on this VPS and have 2 workers. I've probably set max connections and children too high, however, I doubt this is related to that as I'm far from...
  5. ronaldst

    "No request delivery notification has been received from LSAPI application, possible dead lock."

    Did you find a solution for this? I am experiencing the same problem on a WordPress site I recently moved to a VPS running OpenLiteSpeed. This error can be reproduced when saving changes to a file in the built-in theme and plugin editor in WordPress. Tailing the error logs shows multiple...
  6. ronaldst

    OLS + CentOS 7.5 gives persistent 404 error on new virtual host

    I've already configured suEXEC by vhost and user as described in the guide you posted. Here's my setup. Virtual Host Directory: /home/username1/ Document Root: $VH_ROOT/public_html/ I've configured the Virtual Host to use suEXEC user: username1 and suEXEC group: grumpyold at Virtual Host >...
  7. ronaldst

    OLS + CentOS 7.5 gives persistent 404 error on new virtual host

    Sorry for bumping my old thread. The error is due to OpenLiteSpeed running as nobody:nobody and can't access /home/username. The immediate solution is to either 'chown nobody:username /home/username' or 'chmod 0755 /home/username'. None of these are optimal though but I'm not knowledgable to...
  8. ronaldst

    OLS + CentOS 7.5 gives persistent 404 error on new virtual host

    I've played around with file ownership to /home/peter/public_html and managed to progress a bit. Setting owner of /home/peter (and public_html subdir) to nobody:user does work and the 404 error is gone. This however, is not optimal - and probably not secure at all. Setting virtual host root to...
  9. ronaldst

    OLS + CentOS 7.5 gives persistent 404 error on new virtual host

    I've been scratching my head a while trying to set up OLS on Centos 7. I've installed Centos + OLS 1.4.44. I ran simply did a 'systemctl start lsws' + 'systemctl enable lsws' after installation, and I've established that: - The admin interface is working (122.133.122.133:7080) - The virual...
Top