Search results

  1. Cold-Egg

    DigitalOcean Wordpress CPU Optimized Droplets Don't Work

    LiteSpeed's Images have all been updated and published on DigitalOcean's Marketplace. The updates include the latest version and a patch for the Intel CPU MDS vulnerability issue. If you previously encountered a WordPress 404 issue, please launch and try again. Thank you.
  2. Cold-Egg

    DigitalOcean Wordpress CPU Optimized Droplets Don't Work

    Hi, Sorry for the inconvenience, it's already fixed last week since the issue happened, it was due to auto update hanging in the background and cause implement script failed to finish. Now just need to wait for DigitalOcean to publish our new version, so you can destroy your droplet. If you...
  3. Cold-Egg

    Redirect whole domain except 1 directory

    Hi Rudi, 1. Maybe you need to move RewriteCond %{REQUEST_URI} !/.well-known/ section to the top? 2. How about combine HTTPS and WWW to something like RewriteCond %{HTTPS} off [OR] RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www.
  4. Cold-Egg

    OLS + Django = GET request URLs not working

    Hi @ecreality Thank for the confirmation. Feel free to suggest us more information about how we can make the cloud image more easier to use for django user.
  5. Cold-Egg

    OLS + Django = GET request URLs not working

    If anyone @xmail @ecreality @Noah find issue is OLS related or any image feedback, feel free to contact litespeed via mail: bug@litespeedtech.com or join litespeed community > openlitespeed channel. If it's bug related, please also provide a testing site, or steps how we can reproduce the "GET...
  6. Cold-Egg

    Internal Server Error 500 after upgrade to 1.4.46-1.el7

    Hi Othmar , Thanks for the information. This is a bug and should has been fixed, please report it to bug@litespeedtech.com if 500 issue happens again after you upgrade. Best, Eric
  7. Cold-Egg

    .htaccess restrict access to site via IP address

    Hi Dagan, please use public server IP. :)
  8. Cold-Egg

    Need help with Django one-click app from Digital Ocean

    Hi @dbinott, Sorry for the late reply. If this is a new virtual Host, have you add to the listener yet? Generally 404 issue happens due to no virtual host mapping to the listener. Best
  9. Cold-Egg

    OLS + Django = GET request URLs not working

    Hi @Noah May I know if this happens on latest OLS version which is v1.4.45? If so, could you log a ticket to bug@litespeedtech.com and tell us more about how to reproduce it? Best
  10. Cold-Egg

    404 after subdomain redirect to new openlitespeed digital ocean droplet

    Hi @matej, If you point your domain to the DO server and found out only IP works, probably listener haven't setup yet. I am not sure if you have configured listener like this to accept your domain and sub domain on both http and https, you can also use `*` to accept all for you to test...
  11. Cold-Egg

    The Impossible POST Request to my NodeJS API (OLS Bug??)

    Hi @verflext, So the issue has been fixed and will be released on 1.4.45 release version, you will see more details on change log. Best
  12. Cold-Egg

    The Impossible POST Request to my NodeJS API (OLS Bug??)

    Hi @verflext , Thanks, I can reproduce this locally by following your steps, will take a deeper look and update you soon. Best
  13. Cold-Egg

    min.js not working as intended

    Hi @Machiel92, This min.js has problem, lots of invalid character like �T, maybe replace min.js or reference to a jquery official cdn url can fix it. Best, Eric
  14. Cold-Egg

    The Impossible POST Request to my NodeJS API (OLS Bug??)

    Hi @verflext, I am not familiar with JS code so just grabed a simple post script and try. It seems works fine with Post request. const http = require('http'); const server = http.createServer((req, res) => { res.end(` <!doctype html> <html> <body>...
  15. Cold-Egg

    How to open port on openlitespee

    Hi, may I also ask whats the output of `firewall-cmd --list-all | grep 8890`. Could you also verify if config firewall directly on CyberPanel works or not?
  16. Cold-Egg

    The Impossible POST Request to my NodeJS API (OLS Bug??)

    Hi @verflext , Thanks for your report, we will try to reproduce it locally first and update you here soon. Best
  17. Cold-Egg

    Getting started with a blank PHP site

    You are welcome. :D Also welcome to join LiteSpeed community here: https://goo.gl/FG9S4N Sometimes you may get help from there as well.
  18. Cold-Egg

    Getting started with a blank PHP site

    Hi kiwhen, May I know how what else you have setup for listeners? Have you add virtual hosts + Domains to both 80 and 443? Best, Eric
  19. Cold-Egg

    How to use with W3TC plugin

    Hi @breakpoint25 The "invalid rewrite directive" is because openlitespeed does not support these rewrite directive. More setup info please check this post https://forum.openlitespeed.org/threads/invalid-rewrite-directive.3577/ I may suggest you try LiteSpeed Cache since you already using...
Top