Search results

  1. E

    I also want an OLS -mug :D

    I also want an OLS -mug :D
  2. E

    Is Fedora working?

    This seems to be working yes. Fedora runs natively php 7.2 And even if i ran ./configure --with-lsphp7 , it still installed lsphp5 and now i am compiling lsphp7 from OLS admin (works beautifully). But it would be nice if "--with-lsphp7" worked out of scratch.
  3. E

    Is Fedora working?

    rpm -ivh litespeed repo... then i gave up xD When trying to build, i got this error during "make" In file included from iptogeo.cpp:19: iptogeo.h:26:10: fatal error: GeoIP.h: No such file or directory #include "GeoIP.h" ^~~~~~~~~
  4. E

    Is Fedora working?

    Nothing in particular, I didnt try to build it from source. I tried to add the repos but it failed. I am pretty much asking for any guidelines if you or anyone else has properly set it up. And yes, it is quite similar to centos/rhel so, it shouldnt be impossible :D
  5. E

    Is Fedora working?

    I am using fedora 28 on my desktop and i really want to start with some simple web-project there. I dont want to use good ol apache, i really like ols. But it doesnt seem to be working with Fedora?
  6. E

    Is this normal? (~450 processes)

    Thank you! I just wanted to see and compare the lsapi php settings. Thanks for the good support as always!
  7. E

    Is this normal? (~450 processes)

    Hmmm... Can i achieve it again somehow?
  8. E

    Is this normal? (~450 processes)

    Alright! I understand! :) Where can i find a default config? :)
  9. E

    Is this normal? (~450 processes)

    For example this one http://open.litespeedtech.com/mediawiki/index.php/Help:Default_PHP_Settings made by you :) And this one on the net http://vbtechsupport.com/2256/ As a newbie user it is quite difficult to determine the best settings upon installing. :)
  10. E

    Is this normal? (~450 processes)

    The reason for the first quote of setup, is that i found it when i "How to install open litespeed" etc... I do not know for which kind of server these settings are intended for really... It hasnt really been a problem uptil now... a server that has been running for 17 days had memory issues...
  11. E

    Is this normal? (~450 processes)

    Alright! You have a moment to explain what these settings just did? :). And also answer
  12. E

    Is this normal? (~450 processes)

    Hello, Please see refered image. http://imgur.com/a/zoH6k Would you like to describe "lscgid" and why they spawn there, and not under "lshttpd" ? ( i have restarted and tweaked the server a little. new config is : ) extprocessor lsphp71 { type lsapi address...
  13. E

    Is this normal? (~450 processes)

    # ps aux | grep lsphp | wc -l 457 extprocessor lsphp71 { type lsapi address uds://tmp/lshttpd/lsphp.sock maxConns 150 env PHP_LSAPI_MAX_REQUESTS=500 env PHP_LSAPI_CHILDREN=35 initTimeout...
  14. E

    GeoIP / geoblock in OLS ?

    Totally! I'll solve the rest :)
  15. E

    GeoIP / geoblock in OLS ?

    Is this possible? :)
  16. E

    DocumentRoot outside of /usr/local/lsws

    Yeah, know we know the issue :). But also this thread might be help for someone else some day
  17. E

    DocumentRoot outside of /usr/local/lsws

    Then that was the error, my home/user was per default only 700. weird, i just added user with "useradd user"...
  18. E

    DocumentRoot outside of /usr/local/lsws

    Finally found it, I had to chmod 711 to /home/user . Can you verify that your home/user is "drwx--x--x. " ??
  19. E

    DocumentRoot outside of /usr/local/lsws

    Well... if i CD to /home/user/html/ and "sudo -u nobody cat index.html" everything is OK, (i see html code) if i however "sudo -u nobody cat /home/user/html/index.html", i get permission denied... I have chmodded the files to user:nobody and added user to nobody-group, but still same error...
  20. E

    DocumentRoot outside of /usr/local/lsws

    i did find this thread (https://www.litespeedtech.com/support/forum/threads/resolved-error-can-not-open-directory-for-uri-404-not-found.3762/) which gave me this command (sudo -u nobody cat /home/user/cg/html/index.html), and this command gives me "permission denied" however i cant see why...
Top