Problem with openlitespeed+lscache+prestashop1.6

#1
Hello,

As the title suggests, i have a problem with openlitespeed+prestashop 1.6 + ls cache.
The problem is that in the first line of the dom html, i have, and it displays a wierd code in the heading https://snipboard.io/YIJ89E.jpg:
<esi:inline name='/module/litespeedcache/esi?s=1&c=1&l=1&pd=%7B%22pt%22%3A%22js%22%2C%22m%22%3A%22blockuserinfo%22%2C%22jsk%22%3A%22isLogged%22%7D' cache-control='private,no-vary,max-age=300' cache-tag='public:pS09bb1_PRIV,PS09bb1_signin'>1</esi:inline><esi:inline name='/module/litespeedcache/esi?s=1&c=1&l=1&pd=%7B%22pt%22%3A%22tk%22%2C%22m%22%3A%22lsc_token%22%2C%22d%22%3A%22static%22%7D' cache-control='private,no-vary,max-age=300' cache-tag='public:pS09bb1_PRIV,PS09bb1_signin'>aa40d0c82fccb5e66cc604e09cdfdd59</esi:inline><esi:inline name='/module/litespeedcache/esi?s=1&c=1&l=1&pd=%7B%22pt%22%3A%22env%22%2C%22m%22%3A%22lsc_env%22%7D' cache-control='private,no-vary,max-age=300' cache-tag='public:pS09bb1_PRIV,PS09bb1_env'></esi:inline><esi:include src='/module/litespeedcache/esi?s=1&c=1&l=1&pd=%7B%22pt%22%3A%22env%22%2C%22m%22%3A%22lsc_env%22%7D' cache-control='private,no-vary' cache-tag='public:pS09bb1_PRIV,PS09bb1_env' as-var='1'/>

The second problem is that no matter what i do, i cannot remove it, i uninstalled module, cleared all possible cache, i cannot remove it, or the cached version of the page.
 
#2
Hi,

Please empty the directory "/usr/local/lsws/cachedata" , that's where stored the cache files.

LSCPS does not work with OLS.

Best regards,
 
Top