Quic Warn

#1
Getting bunch of errors related to certificate verification when Quic turned on.

Wondering what should I do to fix it.

Certificates seem to be installed correctly ... browsers do not complain.

Please check this debug output:

2020-01-04 16:35:46.640233 [DEBUG] [QUIC:D27C1A064E70DCD3] mini-conn: packet in: 4
2020-01-04 16:35:46.640235 [DEBUG] [QUIC:D27C1A064E70DCD3] event: packet in: 4, type: Initial, size: 152; ecn: 0, spin: 0; path: 0
2020-01-04 16:35:46.640239 [DEBUG] [QUIC:D27C1A064E70DCD3] event: decrypted packet 4
2020-01-04 16:35:46.640241 [DEBUG] [QUIC:D27C1A064E70DCD3] mini-conn: recorded largest received timestamp as 169293 usec since creation
2020-01-04 16:35:46.640244 [DEBUG] [QUIC:D27C1A064E70DCD3] event: ACK frame in: [5-1]
2020-01-04 16:35:46.640246 [DEBUG] [QUIC:D27C1A064E70DCD3] mini-conn: Got ACK for packet 5
2020-01-04 16:35:46.640248 [DEBUG] [QUIC:D27C1A064E70DCD3] mini-conn: srtt: 136047 usec, var: 38675
2020-01-04 16:35:46.640251 [DEBUG] [QUIC:D27C1A064E70DCD3] event: CONNECTION_CLOSE frame in: error code 42, reason: Proof invalid: Failed to verify certificate chain:
net::ERR_CERTIFICATE_TRANSPARENCY_REQUIRED
2020-01-04 16:35:46.640253 [WARN] [QUIC:D27C1A064E70DCD3] mini-conn: Received CONNECTION_CLOSE frame (code: 42; reason: Proof invalid: Failed to verify certificate chain:
net::ERR_CERTIFICATE_TRANSPARENCY_REQUIRED)
2020-01-04 16:35:46.640256 [DEBUG] [QUIC:D27C1A064E70DCD3] qlog: [6442341153552,"TRANSPORT","PACKET_RX","LINE",{"raw":"c35130343650d27c1a064e70dcd3000000041056777d8653c52e9cbc69a840
...","header":{"type":"Initial","payload_length":"136","packet_number":"4"},"frames":[{"frame_type":"ACK"},{"frame_type":"CONNECTION_CLOSE"}]}]
2020-01-04 16:35:46.640260 [DEBUG] engine: next advisory tick is now: have 1 tickable connection (D27C1A064E70DCD3 first)
2020-01-04 16:35:46.640262 [DEBUG] engine: decref conn D27C1A064E70DCD3, 'HTA' -> 'HA'
2020-01-04 16:35:46.640264 [DEBUG] engine: decref conn D27C1A064E70DCD3, 'HA' -> 'H'
2020-01-04 16:35:46.640267 [WARN] mini-conn: enc hist Ibj; User-Agent: Chrome/79.0.3945.88 Windows NT 10.0; Win64; x64
2020-01-04 16:35:46.640269 [DEBUG] engine: incref conn D27C1A064E70DCD3, 'H' -> 'CH'
2020-01-04 16:35:46.640271 [DEBUG] engine: decref conn D27C1A064E70DCD3, 'CH' -> 'C'
2020-01-04 16:35:46.640273 [DEBUG] engine: decref conn D27C1A064E70DCD3, 'C' -> ''
2020-01-04 16:35:46.640276 [DEBUG] purga: allocated new page
2020-01-04 16:35:46.640278 [DEBUG] purga: added D27C1A064E70DCD3 to the set
2020-01-04 16:35:46.640282 [WARN] [QUIC:D27C1A064E70DCD3] mini-conn: destroyed. Diagnostics: conn flags: 0x420008, mc flags: 0x10, received: F, sent: 7F, lost: 0, deferred: 0,
still-deferred: 0, dropped: 0, in-flight: FFFFFFFFFFFFFFFF, acked: 1F, error_code: 0x2A, ticks: 4, pack size: 1350, lifetime: 169346 usec
2020-01-04 16:35:46.640285 [DEBUG] [QUIC:D27C1A064E70DCD3] event: mini connection destroyed
2020-01-04 16:35:46.640287 [DEBUG] QuicEngine::removeOldSCIDs
2020-01-04 16:35:46.640291 [DEBUG] [QuicShm::markBadCidItems]: mark CID D27C1A064E70DCD3 with PID: -1
2020-01-04 16:35:46.640293 [DEBUG] removed CID D27C1A064E70DCD3 from CID/Listener hash
2020-01-04 16:35:46.640296 [DEBUG] [UDP:0.0.0.0:443] onRead: done; in total, read 1 packet in 1 batch
2020-01-04 16:35:46.644460 [DEBUG] DNS reverse lookup: [93.141.56.128]: 93-141-56-128.adsl.net.t-com.hr
 
#3
Pong,

The thing is, I do not experience any issues when checking the actual websites using chrome. Tested all websites hosted.

I may pm you the sites if you wish.
 
Top