service not working after upgrade to 1.5.10-1.el7

#1
After i have updated my lsws to 1.5.10-1.el7 the service ist not runnning. Also admin interface is not accessable. Server is CentOS Linux 7.7.1908 full patched. Kernel: Linux 3.10.0-1062.9.1.el7.x86_64 on x86_64
After i downgrade to openlitespeed-1.5.9-1.el7.x86_64 service is runnning well.

Found following in messages log:

Dec 16 20:33:13 localhost systemd: Reloading.
Dec 16 20:33:13 localhost yum[24739]: Updated: openlitespeed-1.5.10-1.el7.x86_64
Dec 16 20:33:13 localhost systemd: Started run-24995.scope.
Dec 16 20:33:13 localhost kernel: show_signal_msg: 2 callbacks suppressed
Dec 16 20:33:13 localhost kernel: litespeed[25007]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7dd0 error 4 in openlitespeed[400000+500000]
Dec 16 20:33:14 localhost kernel: litespeed[25005]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7dd0 error 4 in openlitespeed[400000+500000]
Dec 16 20:33:14 localhost kernel: litespeed[25008]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7dd0 error 4 in openlitespeed[400000+500000]
Dec 16 20:33:14 localhost kernel: litespeed[25004]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7dd0 error 4 in openlitespeed[400000+500000]
Dec 16 20:33:14 localhost kernel: litespeed[25037]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7cc0 error 4 in openlitespeed[400000+500000]
Dec 16 20:33:14 localhost kernel: litespeed[25038]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7dd0 error 4 in openlitespeed[400000+500000]
Dec 16 20:33:14 localhost kernel: litespeed[25003]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7dd0 error 4 in openlitespeed[400000+500000]
Dec 16 20:33:14 localhost kernel: litespeed[25006]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7dd0 error 4 in openlitespeed[400000+500000]
Dec 16 20:33:15 localhost kernel: litespeed[25106]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7d70 error 4 in openlitespeed[400000+500000]
Dec 16 20:33:15 localhost kernel: litespeed[25105]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7cc0 error 4 in openlitespeed[400000+500000]
Dec 16 20:33:19 localhost kernel: show_signal_msg: 18 callbacks suppressed
Dec 16 20:33:19 localhost kernel: litespeed[25383]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7d70 error 4 in openlitespeed[400000+500000]
Dec 16 20:33:19 localhost kernel: litespeed[25382]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7cc0 error 4 in openlitespeed[400000+500000]
Dec 16 20:33:20 localhost kernel: litespeed[25409]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7cc0 error 4 in openlitespeed[400000+500000]
Dec 16 20:33:20 localhost kernel: litespeed[25408]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7dd0 error 4 in openlitespeed[400000+500000]
Dec 16 20:33:20 localhost kernel: litespeed[25386]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7dd0 error 4 in openlitespeed[400000+500000]
Dec 16 20:33:21 localhost kernel: litespeed[25385]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7dd0 error 4 in openlitespeed[400000+500000
Dec 16 20:33:13 localhost systemd: Started run-24995.scope.
Dec 16 20:33:13 localhost kernel: show_signal_msg: 2 callbacks suppressed
Dec 16 20:33:13 localhost kernel: litespeed[25007]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7dd0 error 4 in openlitespeed[400000+500000]
Dec 16 20:33:14 localhost kernel: litespeed[25005]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7dd0 error 4 in openlitespeed[400000+500000]
Dec 16 20:33:14 localhost kernel: litespeed[25008]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7dd0 error 4 in openlitespeed[400000+500000]
Dec 16 20:33:14 localhost kernel: litespeed[25004]: segfault at 2 ip 00000000005583b5 sp 00007ffc88ba7dd0 error 4 in openlitespeed[400000+500000]

Currently back to 1.5.9 and worked well.


Best Regards Othmar
 
#3
There are no core files (in runnung server) - this is a production system. i can not switch easy to not working version because then the page is not accessable.
 
Top