Recent content by MEMT

  1. M

    How to fix TTFB avarage 1 to 1.3 sec

    I'm building a new wordpress on a dedicated server with OpenLiteSpeed. At the moment it has 113 requests. Page size is 1.6 mb Load time 2.99 seconds Php 7.4 lsphp 7.4.32 Fujitsu PRIMERGY RX1330 M4 CPU: Intel Xeon E-2236 Memory: 32GB ECC DDR4 RAM Storage: 2x 500GB NVMe SSD Software RAID-1 OS...
  2. M

    Security headers - doesn't let load CSS

    Hello OpenLiteSpeed fans, I'm bumping into a problem, and I cant' find a solution to fix this in general. I followed this guide: https://docs.directadmin.com/webser....html#adding-security-headers-to-get-a-rating And went from a B score to A Scan results for myedgy.com These are the scan...
  3. M

    Quic / http/3 not working in version 1.7.1 directadmin version

    Downgraded to 1.6.13, QUIC is now working fine.
  4. M

    Quic / http/3 not working in version 1.7.1 directadmin version

    Unable to DM you, the system says i'm spamming :/ can't sent the message to you What's your email?
  5. M

    Quic / http/3 not working in version 1.7.1 directadmin version

    Hello Pong, Domain I send you by DM. 1. With this extension https://chrome.google.com/webstore/detail/http2-and-spdy-indicator/mpbpobfflnpcgagjijhmgnchggcjblin 2. https://gf.dev/http3-test 3. https://http3check.net/ I also send you a second site, of another person that had the same...
  6. M

    Quic / http/3 not working in version 1.7.1 directadmin version

    Hello, I guess there is a bug in the 1.7.1 directadmin version. I'm using CURRENT VERSION:OpenLiteSpeed (DirectAdmin Edition) 1.7.1 Running on Debian 10 - with DirectAdmin 1.61.2 https://forum.directadmin.com/threads/how-to-enable-quic.61136/ There is no way to get QUIC working in the...
Top