error

  1. maksvel

    QUIC won't start, saying "Not support [quicenable 1]"

    I've tested it on both Ubuntu 18.4 and CentOS 6.6. Installed from repo, same thing from the binary. Installed good certificate, HTTP/2 works ok. I tried setting QUIC "On" on all three places (Server Tuning, Listener, Virtual Host) and still no udp listener activated, just admin (7080) and TCP...
  2. ardan7779

    Within minutes returned Error 404, and a few minutes later returned to normal again.

    I'm having a problem where one of my websites often experience Error 404. But at other times it also runs normally. Within minutes returned Error 404, and a few minutes later returned to normal again. This problem occurs again even though the cache has been cleared. Even switching to another...
  3. L

    DigitalOcean Droplet Domain Change Causing "Connection Refused"

    I changed droplet domain name, it caused "connection refused" and then switched back to old domain. As a result, my website still "refused to connect". Is there any way to "easily" fix it? I created an OpenLiteSpeed Droplet on DigitalOcean, today changed domain name - I didn't do anything, just...
  4. H

    2 error show in OpenLiteSpeed panel

    Hello, I have 2 error issues Message on OpenLiteSpeed. How resolve those issues ? Can any one help me ? Thanks
  5. P

    Login Error phpmyadmin on Centos 7

    Hi guys, i'm really new to this linux world. so installed OLS, PHP7 , Mariadb based on this site's tutorials on my Centos 7, and it's working properly. and then i'm trying to install phpMyAdmin, it's also based on this site's tutorial ( https://openlitespeed.org/kb/phpmyadmin-on-openlitespeed/...
  6. H

    One Click WordPress installation not working on Vultr

    Hi, I have tried 5 times to installed WordPress on new Vultr VPS but every time I am getting the following error. Finished setting up WordPress. Finished MySQL setup without error. Trying to stop some web servers that may be using port 80. [OK] litespeed: pid=4450. Please be aware that your...
  7. P

    MIME editor does not work

    In CentOS 7.4 64-bit, Openlitespeed 1.4.30 Server Configuration > General -> MIME Type Definition When editing MIME types there, there is an error whenever there is a comma-delimited mime type. For example: edit "ai, eps" and just hit save: ai, eps invalid format - ai, eps, syntax is...
  8. tenoch89

    Wordpress Multisite Error

    Hey people, been using OpenLiteSpeed with Cyberpanel and love it and it works on all my sites, however there is a small problem I'm running into with Wordpress Multisite. Every time I try to connect to the dashboard of one of the sites on the multisite, it gives me a Too Many Redirects error. It...
  9. slowaways

    Error in compiling (Debian 9)

    make[2]: *** No rule to make target '../ssl/libssl.a', needed by 'openlitespeed'. Stop. I have the following libs installed: My current script intallation: https://gist.github.com/slowaways/3d6bd53ccdc08e1ef2655498229bfba1
Top